Гарні християнські привітання з днем народження у прозі, до сліз

Гарні християнські привітання з днем народження у прозі, до сліз

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів найкращих християнських привітань з днем народження у прозі і зробити день дорогої людини, ще краще.

Нехай Господь благословить і пошле в твій день народження тобі міцних сил і доброго здоров’я, радості душі і чистого кохання серця, вірного щастя і світлої надії. Нехай ангел тебе зберігає і допомагає долати всі життєві перешкоди.

У твій день народження, коли запалала твоя зірка, нехай небеса подарують сили тілу і надію душі, нехай міцної залишається твоя віра, нехай буде світлим і праведним твій життєвий шлях, нехай за добрі твої діяння і щедрість твою Бог обдарує тебе істиною любов’ю і щастям.

Вітаємо вас з Днем Народження, і бажаємо, щоб ваші мрії літали високо, адже для Бога немає нічого неможливого! І нехай Отець Небесний ніколи не перестане зміцнювати вашу віру в нього і наповнювати вашу душу духовною їжею! Нехай дарує вам, що зійшов до нас з небес Господь Ісус Христос доброго здоров’я, духовного зростання, тілесної кріпості, і невичерпної допомоги в працях ваших і справах благих! Нехай Христос своїм радою, Божим словом, примножує ваші дари мудрості, розуму і благочестя! Ви, як Божий смарагд, який дуже дорогий для Отця Небесного, і нехай кожна ваша грань відсвічує Божу славу і відображає любов Всевишнього на всіх людей! Нехай кожен новий Божий день вам приносить тільки радість! Нехай не втомляться ніколи, йди за Творцем ваші ноги! Нехай тепле світло Божих очей вам дарує впевненість у завтрашньому дні! Вірте, моліться, любите!

Іменинник! Вітаємо вас новим ходом вашому земному житті, і бажаємо квітучих садів на душі і блаженного раю на серце! Дай Бога вам здоров’я доброго на многії літа, тепла сімейного, любові блаженної і взаємної, прямих доріг життя без гріха і спокус, міцної дружби ваших близьких і рідних людей! Нехай ваше життя з Богом буде легка і прекрасна, нехай біди не нависають над вами похмурими хмарами з небес! Нехай цілий рік на вашій душі буде сонячна погода, нехай не торкнуться вашого серця холоду і тривоги! Нехай ваші думки будуть світлими, мрії – високими, віра – непохитною, надія – згасає! Бажаємо, щоб ваші наміри були добрими, а вчинки благими! І нехай будуть в усі часи свою одіж білими, щоб у важку хвилину життя звернеться до Господа нашого Спасителя за допомогою з чистою душею і тілом! З Днем Народження вас, християнин!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Back to Top