Гарні привітання з днем ангела Рафаїла своїми словами

Гарні привітання з днем ангела Рафаїла своїми словами

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів гарних привітань з днем ангела Рафаїла українською мовою і зробити день дорогої людини, ще краще.

Рафаїл від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

У День ангела бажаю тобі Рафаїл, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Рафаїл: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Щиро вітаємо тебе Рафаїл з днем Ангела! Часом ім’я – як дороговказ, що не дає нам заблукати і втратити один одного в світі людей. Носи своє ім’я з гідністю, але не забувай про те, що ні ім’ям славиться людина, а справами. Нехай твоє серце випромінює доброту, і вона повернеться сторицею! І якщо одного разу тобі стане сумно, нехай поруч будуть найближчі й найдорожчі люди, готові прийти на допомогу. Успіху і віри в чудеса!

Рафаїл є день народження у тебе, у ангела твого теж, і в честь урочистого дня, вас вітає з небес Боже! І я до нього приєднаюся, бажаю – будьте нерозлучні, Я разом з вами радію, Щоб свята не були нудні!

Іменин в році не мало, але я то знаю, сьогодні точно твій день Рафаїл! Ангел поруч, він посміхається і обіцяє завжди бути з тобою. Не переставай в нього вірити і нехай молитва до нього зробить світ навколо світліше!

Сьогодні у тебе Рафаїл День Ангела. Приймай мої поздоровлення. Я бажаю тобі міцного здоров’я, багато сил та ЕНЕРГІЇ, море фінансів и океан фінансового благополуччя. Нехай твоє життя буде казкове. Нехай у тебе завжди буде багато вражень. Я бажаю тобі НЕ сідіті на місці, подорожувати, знайомитися з новими людьми и розкривати Нові Грані нашого, на перший погляд простого, але й такого складного життя. Зі святом!

Ангел небесний оберігає нас на світі. Ангел-хранитель у кожного свій. Він за тебе Рафаїл в цьому житті у відповіді, він охороняє і життя, і спокій. Бажаю тобі завжди відчувати його присутність, але не за потребою, а просто як вірного захисника.

Back to Top