Кращі християнські привітання з днем народження до сліз

Кращі християнські привітання з днем народження до сліз

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів красивих християнських привітань з днем народження своїми словами, у прозі і зробити день дорогої людини, ще краще.

З Днем народження! Нехай найбільші і благословенні обітниці, даровані нам Господом, здійсняться у вашому житті! Творіть добро, і нехай воно до вас повертається! Віддавайте і отримуйте! Нехай над вами перебуває завжди благословляюча рука Бога! Нехай Господь буде з вами, і ви перебуваєте з ним всі дні свого життя! Він полегшить вам шлях, він вбереже вас від негараздів і недуг! Закликайте господа Бога до себе в істинної молитви, і він завжди буде близький до вас! Він виконає всі ваші бажання, він почує ваше прохання про допомогу, він вбереже вас від спокуси, він врятує вас вчасно! Любові вам, здоров’я, терпіння, розуміння, смирення, миру, радості, тепла! Нехай Господь буде для вас, як джерело, води якого ніколи не вичерпуються! Нехай мудрість від Бога наповнює ваше серце, нехай Бог береже ваш розум на духовному висоті! Нехай ваше життя звучить, як пісня!

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

Нехай твоє життя буде сповнене позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, чемодан посмішок і кошик любові! Не забувай мріяти івірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем народження!

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

Back to Top