Кращі привітання з хрестинами

Дорогий хрещеник, я вітаю тебе з крестинами, з настільки великим і значущою подією. Бажаю тобі сили і здоров’я, енергії і запалу, адже тільки це дозволить активно просуватися по вибраній дорозі, досягати нових цілей, відкривати дивовижні грані життя. Радуй мене і своїх батьків щодня, адже я знаю, що ти можеш справлятися з такими гідними завданнями. Нехай у тебе в душі і життя все буде складатися тільки найкращим чином. Будь впевнений в тому, що Господь обов’язково проведе тебе по потрібної дорозі життя, а ти не звертай з неї. Дорогий хрещеник, прекрасний хлопчик, ти обов’язково виростиш справжнім чоловіком, зумієш подбати про своїх батьків і не тільки. Я вірю в те, що ти обов’язково виявиш тільки найкращі риси свого характеру. Вірю в те, що ти обов’язково станеш щасливим і подаруєш частинку щастя своїм батькам.

Привітання з хрестинами українською мовою

Привітати з крестинами українською мовою

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.

Світло доброї зірки спустився з небес, щоб осяяти добру душу від зла. В цей день тобі нарекли святе ім’я і дали ангела, молитвами якого він буде охороняти тебе від бід і напастей, а так само допомагати тобі захиститися від злих духів, похмурих снів і всього поганого, що є в світі. Нехай ангел нового церковного імені твого не відступає від тебе ні на крок, що не прожени його злими справами і помислами. Щоб у важку хвилину він став для тебе наставником, другом і приятелем, надійною опорою і підтримкою в дорослому і важке життя. Нехай за його молитвами в тебе буде все добре і нехай він посилає тобі тільки добрі сновидіння і мрії, а все погане нехай залишиться позаду, в минулому житті і там залишиться назавжди. Бережи тебе Господь!

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Від щирого серця вітаю з цією чудовою подією, з крестинами вашого дитинку. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелика і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати завжди радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!

Back to Top