Кращі привітання з Пасхою українською

Кращі привітання з Пасхою українською

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів привітань з Пасхою і зробити день дорогої людини, ще краще.

Христос Воскрес! Нехай в це свято вся дружна родина збереться за шикарним столом і простяться всі образи, а непорозуміння назавжди залишать ваш будинок.

З Великоднем вітаємо всіх, Христос воскрес! Нехай в душі кожного жевріє доброта, спокій і затишок. Бажаємо всім величезного щастя, взаєморозуміння і присутність почуття подяки один до одного. Нехай кожен навчиться розуміти, приймати і любити себе. З цього починається гармонійне життя в любові.

Христос Воскрес! Нехай буде мир на Землі, віра – в душі кожного з нас і любов на серце. Я щиро бажаю тобі щасливої ​​родини, міцного здоров’я, світлої надії і благополуччя на кожен день.

Вітаю зі святом світлого торжества і щирою душевної радості, з Великоднем! Бажаю, щоб всі хвороби і недуги покинули твою сім’ю,щоб всі негаразди і біди залишили твій будинок, щоб від злих образ і тривог позбулася твоя душа. Нехай в житті завжди допомагає міцна віра, вірна любов і чиста надія.

Різнобарвні яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість вітання, а й знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.

Зійшов Благодатний вогонь, Патріарх привітав нас з Великим Великоднем, по всій країні в Храмах проводяться святкові служби. Це загальне свято. Він об’єднує нас всіх – це здорово. У цей день дуже важливо забути образи, проблеми, турботи і просто посміхатися один одному і говорити теплі слова. Хоча, так потрібно робити кожен день. А сьогодні потрібно вітати всіх навколо. Зі святом Великодня! Христос Воскрес!

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай прибуде мир і щастя в твоє життя. Від щирого серця бажаю тобі не відати страхів і печалей, жити радісно і благодатно, з легкістю відпускати образи від серця і приймати добрі слова на свою адресу. Нехай Господь пошле тобі любов і світлу надію.

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! – з цими словами зустрічаємо ми сьогодні це благодатне великодній ранок. Хочу побажати щоб таке прекрасне ранок було кожен день – з добрими думками, благими намірами, смачною паскою і таким радісним настроєм. Нехай Господь простить усі гріхи в цей день, вилікує душі від туги і печалі, і вселить у кожного надію на добро. Щоб жодне серце не було самотньо і нещасно. З паскою!

Back to Top