Кращі привітання з Трійцею українською

Вітаю з Трійцею. Бажаю вічної млості і блаженства для серця, тіла і душі, бажаю кожен день зустрічати світанок надії і любові, а також проводжати заходи з приємною знемоги і радістю. Нехай життя повне буде тільки добрих і щасливих миттєвостей, нехай твоя дорога стелиться зеленої квітучої стежкою.

З Трійцею, потрійним благословенням! Бажаю не піддаватися сьогодні ніякому, навіть самому красивому, спокусі, а тримати свою дивовижну духовність і незворушну рішучість на гідному рівні!

Чудове свято стукає до нас у будинку. Це свято Трійці. Він немов створений для того, щоб його відзначали в цей день. Зробимо це красиво! Усвідомлюємо значення віри. Привітаємо один одного! Нехай божественні прояви стануть єдині і нехай нам постане кожен з його численних ликів. Вітаємо зі святом всіх віруючих!

Сьогодні ми з вами будемо відзначати одне з найсвітліших і добрих свят, який з року в рік приносить щастя в наш будинок, в нашу сім’ю. Мені хочеться привітати мою дорогу і найулюбленішу матусю зі святом Трійці. Ти як завжди грунтовно підготувалася до цього чудового дня, тому мені хочеться подякувати тобі за те, що ти подарувала нам такий гарний і добрий святковий день. Мало хто знає про цей день, тому ми сьогодні повинні будемо привітати деяких наших знайомих, щоб і вони дізналися, що це за світле свято – Трійця. Я хочу побажати тобі лише здоров’я. Ніколи не втомлюся бажати тобі цього, тому як здоров’я зайвим не буває ніколи. А ми зробимо все для того, щоб наша улюблена мамуля відчувала себе найщасливішою, щоб вона була оточена любов’ю і турботою. Нехай це свято буде ще одним приводом для нас, щоб зібратися і провести відмінно час.

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!

З Днем Святої Трійці! Миру тобі і душевної рівноваги, сонячного позитиву і енергії свіжої зелені, легкості вітру, дитячої безпосередності і віри в чудеса. Нехай сяючою буде твоя посмішка, впевненою – хода і закоханим – серце.

Вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів. Бажаю благополуччя, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі. Нехай зберігають вас вищі сили!

Back to Top