Кращі привітання з Вербною неділею до сліз

Кращі привітання з Вербною неділею до сліз

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів самих красивих привітань з Вербною неділею простими словами і зробити день дорогої людини, ще краще.

Від щирого серця вітаю тебе з Вербною Неділею! Гілкою верби закликаю до тебе благополуччя, додаток розуму, здоров’я, відганяю втому, лінь, проблеми. Бажаю тобі напередодні світлого Великодня очистити свою душу і тіло, вирости духовно і, звичайно ж, зміцнитися матеріально. Нехай радість оселиться в твоїй душі, любов – у серці, а щастя – в будинку.

Нехай в унісон, радісно дзвінким церковних дзвонів, що лунають у Вербну неділю, зацвітуть паростки любові і щастя в сердечку, а в душі запанує мир, гармонія і безтурботність.

Вітаю вас з Вербною неділею! Від щирого серця бажаю здоров’я всім членам вашої родини, світу вашого будинку і світлої весни! Нехай всі нещастя і прикрості обійдуть вас стороною, і тільки радість і добро знайдуть до вас дорогу!

З Вербною Неділею!Нехай освячені гілочки зберігають тебе, щоб здоров’я було міцним, а настрій відмінним. Щоб твоя життєва дорога була легкою і широкої, щоб в будь-якій справі тобі щастило.

Вітаю з Вербною Неділею. Бажаю, щоб вербові гілочки били тебе і вибили всі хвороби, бажаю, щоб близькі люди любили тебе і дарували тобі радість душі. Нехай живеться благодатно і дихається вільно, нехай Боженька зберігає твою сім’ю від бід, а тебе – від невірних вчинків.

Вербна неділя! Святий і просто прекрасне свято! Бажаю тобі, істинно російській людині, відсвяткувати його, як годиться по-російськи – з біленької в чарках, під хрускіт солоних огірочківі спів застільних. Так захистить тебе Господь від похмілля і головного болю!

Вітаю з настільки чудовим святом – Вербною неділею! І бажаю щиро, від щирого серця в житті побільше котиків: як вербних, чудодійних, так і справжніх, пухнастих, або алегоричних, просто милих! Адже котики – це завжди розчулення і позитивні емоції!

Бажаю вам в Вербна Неділя, щоб милість Господня зійшла на ваш будинок, щоб в очікуванні світлого свята Пасхи відвідали вас чисті помисли і мудрі думки, щоб зміцнилися серця ваші в вірі, наповнилися надіями, радісними почуттями, гармонією. Нехай молитви долетять до небес, хай все задумане здійсниться!

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати доброї удачі і ясного неба, світлої радості душі і щирою надії серця. Нехай вдається з покірністю верби приймати все, що відбувається навколо, нехай відплатою за твою щедрість і доброту послужить радість життя і благополуччя.

Back to Top