Красиві привітання з Благовіщенням українською мовою

Благовіщення відноситьсядо великих двунадесятих християнських свят. Як говориться в біблійній легенді, святий Гавриїл був посланий до Діви Марії, щоб принести їй благу звістку. І з тих пір ми святкуємо це чудове свято. Нехай Благовіщення принесе всім успіх і радість. Нехай тільки гарна новина прийде в ваш будинок. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та впевненості в собі. Нехай Господь направляє вас на істинний шлях. Нехай хороші друзі будуть завжди поруч.

Благодаті і спокою душі, любові такої, щоб зігріла серце, вогню в очах, здоров’я, бачити світу красу я в цей день бажаю вам сердечно! День радісний і світлий для мирян – Благовіщення нехай зміцнить вашу віру, подарує, терпіння, сили і доброту!

Вітаю з Великим святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Бажаю, щоб для кожної душі основами були: відданість Богу, чистота, непорочність. Любові, здоров’я, розуміння, освіти, благих вістей, добрих справ, світу в серце, терпимості до оточуючих, сили духу.

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Нехай затишок і тепло складають твій рідний дім, близькі дарують любов і турботу, а будь-які справи неодмінно вдаються. У свято Благовіщення бажаю всіляких земних благ і радостей, але при цьому не забувай і про душу – вона завжди з тобою, вона підкаже вихід з важких життєвих лабіринтів і збереже твою віру в кращої долі ..

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. В цей прекрасний і добрий день хочу побажати тобі великого щастя, яке буде полягати не тільки в розкоші і багатстві, а в найпростіших речах – усмішках рідних, міцних обіймах, смачних сніданках, приготованих саме для тебе, старих піснях, хороших фільмах, затишних вечорах . Бажаю дивитися на світ добрим поглядом. Бажаю не впускати в своє серце злість і смуток. Бажаю міцного здоров’я і насолоди душі. І нехай в твої двері стукають тільки хороші вісті.

Back to Top