Красиві привітання з Трійцею своїми словами

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю жити щасливим життям і відчувати себе вільною людиною. Нехай твоя віра буде сильна, а твоя удача – постійна, нехай твоє серце щиро любить і у відповідь отримує любов. Всіх благ, квітучої краси і гармонії.

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Нехай в твій будинок поспішає радість, душу наповнює приємне хвилювання, а серце – теплота любові! І нехай всвято Святої Трійці в життя додасться добра, щирості і успіхів!

Вітаю вас сьогодні від щирого серця з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям!

Нехай надихають елементарні дрібниці, слова близьких і рідних. Хороші новини ніколи не припиняються. Будь-яка криза, проблеми, сумніви – йдуть швидко. Нехай відчуття будуть приємними і незабутніми. Упевненості в собі, достатку, перспективних досягнень.

Вітаю з Трійцею і бажаю строкатого килима щастя і квітучою любові. Нехай серце любить і сподівається, нехай душа співає і вірить. Здоров’я і блага тобі і всій твоїй родині, удачі на шляху і яскравого світла радості.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю ловити подих вітру удачі, прикрасити зеленню надій і строкатістю мрій своє життя.

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Back to Top