Найкращі привітання з Трійцею простими словами

Хочеться привітати весь християнський світ зі світлим святом Трійці і побажати всім людям добра, міцного здоров’я та незламної віри в Господа. Нехай вас завжди оточують рідні і улюблені люди, в вашому домі панує щастя і спокій, а ваша душа завжди буде спокійна і готова до співчуття!

Прийми від мене привітання з Трійцею! В цей чудовий день я хочу побажати тобі справжнього щастя, любові та успіхів у будь-яких починаннях і справах! Нехай те, про що ти мрієш, швидше за збувається! Бажаю вірити в чудеса, не засмучуватися через дрібниці і цінувати красу життя!

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Нехай в твій будинок поспішає радість, душу наповнює приємне хвилювання, а серце – теплота любові! І нехай всвято Святої Трійці в життя додасться добра, щирості і успіхів!

Вітаю Вас з днем ​​Святої Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості і обдарування, чуйного серця і доброти. Нехай Ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу Вам і вашому будинку.

Вітаю з теплим святом Трійці! Бажаю, щоб хвацько і зле обходили стороною ваш дім. Нехай Господь береже і береже сім’ю, коханих і рідних. Будьте ласкаві, вірні, щирі, любите і живіть у мирі!

Вітаю з Трійцею! Бажаю троичности у всіх сферах життя. Нехай за все праці нагорода буде в триразовому розмірі, нехай похвали буде сім мішків гречаної вовни, і нехай доводиться в три погибелі згинатися тільки під вагою щастя.

Back to Top