Оригінальні християнські привітання з днем народження своїми словами, до сліз

Оригінальні християнські привітання з днем народження своїми словами, до сліз

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів самих красивих християнських привітань з днем народження українською мовою і зробити день дорогої людини, ще краще.

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Нехай Господь посилає тобі щодня промені добра і щастя! Нехай твоя душа буде чиста, немов роса, а серце нехай осяває любов’ю! Бажаю, щоб віра в Господа тільки міцніла! Посміхнись і скажи спасибі Всевишньому за свою прекрасне життя!

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

Світ – це зупинка нашого тимчасового перебування.Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-хранитель оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

Від щирого серця вітаю, бажаю бути мрійливим, добродушним, бездоганним, проникливим, усміхненим людиною, любити життя, творити добро і приносити радість рідним і близьким. Нехай удача завжди посміхається і на шляху тільки добрі люди зустрічаються.

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був справжнім! Молитовно вам бажаємо милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, нехай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всі добродійства Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далекий схід від заходу! Вихваляйте все чин Господа, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, на Бога покладаючись, і несіть Господу на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий його не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбутися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!

Back to Top