Привітання з Медовим Спасом

Вітаю тебе, моя матуся, з Медовим Спасом! Бажаю багато літа і міцного здоров’я! Душевного спокою і тихої радости серця свого! Щоб Господь завжди був поруч, рятував від скорбот і зневіри! Щоб благодать перебувала на твоїх віях, ніжна посмішка на устах і світло в серці!

Вітаю з днем ​​Медового Спаса! Хочу побажати, щоб стіл ломився від усіляких макове-медових страв! І не тільки стіл був смачним і солодким, але і життя нехай буде такий! Всіх земних благ вашій родині! Успіхів і удачі! Здоров’я і краси! Щастя і багатства! Радості, взаємної любові і відданої дружби!

Вітаю Вас з Медовим Спасом! Бажаю, щоб в житті було багато сонячних днів і тепла! Здоров’я, терпіння, працьовитості, щирості і простоти. Нехай завжди буде благополуччя і розуміння у Вашому домі!

Всіх-всіх сьогодні вітаємо з веселим і добрим святом – Медовим Спасом! Нехай в цей день кожен відпочине від буднів і турбот, від проблем і численних справ. Сьогодні всіх вас чекає народне гуляння, загальні веселощі, задушевні пісні і завзяті танці та хороводи. Бажаємо вам, щоб кожен новий день приносив з собою не турботи і клопоти, а щасливі моменти і цікаві події. І нехай кожен день буде солодким, як мед в цей щасливий і чудове свято. З Медовим Спасом вас, дорогі і шановні друзі!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю солодких медових посмішок в життя, радісних і щасливих днів, овіяних ароматом любові і наповненими тільки добром і блаженством. Здоров’я, бадьорості, сил і світу!

Вітаємо всіх зі святом Медового Спаса, свята бджолярів! Нехай сьогодні навіть повітря пахне ароматним медом, а життя здається солодкою і п’янкої, як медова брага. Щастя, здоров’я, успіхів і гарного настрою!

Вітаю з Медовим Спасом. Бажаю медового щастя для душі, медової любові для серця, медового смаку для кожного дня благодатній і мирного життя.

Прийміть від щирого серця поздоровлення з Медовим Спасом! Нехай ваше життя буде солодка і приємна, як ароматний мед. Ніколи не сумуйте і ні про що не шкодуйте. Завжди будьте збережені Пресвятою Богородицею і свято шануйте нашу православну російську церкву.

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

Back to Top