Привітання з Покровою

Покров Богородиці – це воістину унікальне свято, який потрібно і можна відзначати сьогодні. Дорогий мій чоловічок, я хочу виголосити для тебе тільки найтепліші слова, адже ти давним-давно заслужив їх, а привід настав тільки сьогодні. Нехай в твоїй родині завжди буде царювати гармонія, твої близькі люди зможуть надати підтримку в будь-якій ситуації. Бажаю успіху і віри в прекрасне майбутнє. Нехай Богородиця захищає від усіляких печалей і негараздів, не допускає перешкод. Бажаю милосердного ставлення долі, спокою і можливості насолодитися сімейним теплом. Доля – це великий дар, яким потрібно обов’язково скористатися, тому зроби крок назустріч собі і своїм бажанням, вірячи тільки в краще. Ти будеш щасливий, а Господь захистить тебе обов’язково! Пам’ятай: я завжди поруч з тобою і можу підтримати при необхідності.

Настав довгоочікуваний світле свято Покрову Пресвятої Богородиці. Нехай Покров День принесе чистоту і надію в ваш дім! Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом. Бажаю жити праведно і щасливо! Бажаю доброти в серцях і віри в душі. Бажаю благополуччя в родині і миру в домі!

Привітання з Покровою українською мовою

Привітання з Покровою українською мовою

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.

Вітаю Вас від всієї душі зі святим святом, з Покровом! Нехай цей день принесе вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені вами добрі справи! Бажаю вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

На Покрову приходять холоду, нехай в твоєму серці буде завжди весна! Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають особливе свято, який вважається одним з найважливіших православних свят – Покрова Пресвятої Богородиці. Мені хочеться привітати вас, тому що я знаю, що ви завжди звертайте увагудо таких свят, шануйте релігію і розумієте, сто найважливішим в житті людини є віра. Мені хочеться побажати вам приємного і хорошого настрою, тому що не можна зустрічати це свято без будь-якого натяку на настрій. Нехай цей день подарує вам можливість відчути силу нашої віри. Ви можете піти до церкви, тому як краще приводу для цього найближчим часом не знайти. Бажаю вам і вашим рідним здоров’ячка, адже без нього людині буде дуже туго в життя. Нехай це свято буде повний приємних миттєвостей і радісних моментів. Щасливого вам свята!

Back to Top