Щирі привітання з Благовіщенням у прозі, українською мовою

Прийми від мене сьогодні щирі вітання з Благовіщенням Пресвятої Діви! Нехай добро і щастя переслідують тебе всюди. Яскраві події наповнюють кожен твій день. Улюблені люди не забувають тебе, постійно телефонують і хочуть спілкуватися. Нехай твоє серце не болить від переживань, а спокійно б’ється!

З Благовіщенням! Нехай Богородиця береже Вас і Вашу родину від горя, бід і хвороб і веде Вас за руку по життю оберігаючи від проступків і помилок, нехай щастя й успіх завжди супроводжують у всіх починаннях, щоранку буде добрим, миру і благополуччя в родині!

Благовіщення – свято особливе. Як же хочеться передати світло душі і відобразити всеосяжну теплоту. І, звичайно, я це спробую зробити, підбираючи гарні і стоять слова для привітань. Бажаю отримувати насолоду від мирського життя, не допускаючи здійснення провин і гріхів. Вчися задовольнятися тим, що є, одночасно набуваючи все більше матеріальних і фінансових благ. Звичайно, це не так-то просто, як може здатися спочатку, але ж можливо. Володій світлим серцем, міцним духом, затишною душею, здоровим тілом. Нехай кожна твоя частка живе в гармонії з іншими. І, звичайно, нехай сумніви і печалі, хвороби обходять тебе десятою дорогою. В такий день, як Благовіщення, будь зі своїми близькими людьми, адже таке душевне тепло не вдасться нічим замінити. Бажаю щастя і радості щодня!

Вітаю тебе зі святом, і хочу побажати в благовіщення всього найкращого! Нехай успіх і міцне здоров’я завжди будуть поруч з тобою, нехай везіння і удача допомагають по життю! У це свято спрямуй всі думки до Господа, і твої бажання обов’язково збудуться!

Не дано знати людині всю глибину мудрості в промислі божому. Адже люди бачать лише частину всієї картини, що ховається від очей. Приймайте життя такою, якою вона дана, не впадайте ні в зневіру, ні в відчай, адже не дано знати все наперед. Нехай світлий день Благовіщення збагатить вірою в краще і радістю. Зі святом!

Сталося велике чудо з чудес сьогодні – Діва Марія дізналася, що саме вона стане матір’ю Спасителя, матір’ю Месії, матір’ю Ісуса Христа. Давай же разом прославляти її, і пробачити у неї захисту, ласки і Божої благодаті. Вітаю з Благовіщенням.

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Back to Top