Щирі привітання з днем ангела Самійла у прозі, до сліз

З днем ангела Самійло тебе я вітаю, бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає, найсвятіший, з святих!

Привітання з днем ангела Самійла українською мовою

Привітання з днем ангела Самійла українською мовою

вкриє тебе від будь-якої негоди своїм крилом!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Самійло: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Бувають миті, коли у долю втручається інтуїція і ніякі закони природи не можуть пояснити наші рішення. Багато хто вірить, що в такі миті ангел на плечі нам шепоче, як потрібно вчинити, а внутрішній голос розуму – не що інше, як його святе напуття. Я тобі бажаю Самійло в цей особливий день згадати, як часто ти дієш за покликом свого серця і зробити це головним законом у своєму житті. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч з тобою!

У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Самійло, добра, удачі!

Від щирого серця вітаємо тебе Самійло з іменинами! Бажаємо, щоб удача, успіх і натхнення були вірними супутниками у всіх твоїх починаннях, а здоров’я, щастя і добробут – у щоденному житті! Щоб накопичений життєвий досвід і мудрість допомогли досягти нових висот! Нехай збудуться твої найпотаємніші бажання і прагнення, збережеться усе хороше, що є в твоєму житті й ​​збільшаться миті радості, любові та оптимізму. Наполегливості і терпіння у вирішенні щоденних завдань!

Самійло, вітаю тебе з Днем ангела. Нехай твій охоронець завжди буде з тобою, нехай твоя сила ні на мить не ослабне, нехай твоя краса ні на хвилину не згасне. Бажаю з доброю надією йти тільки вперед і неодмінно домагатися своїх цілей.

У цей особливий день хочу побажати тобі Самійло благополуччя і щастя. Нехай твій Ангел завжди тебе оберігає, а твої плани будуть втілені в життя. Сподіваюся, тебе завжди буде супроводжувати удача й успіх.

Іменини – це свято душі і тепла, яке зберігається у серці людини все життя. Це свято ангела, який оберігає тебе Самійло з народження і до смерті. Я хочу побажати твоєму ангелу, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе як можна менше неприємностей і бід.

З Днем ангела Самійло! Нехай твій охоронець закриває тебе крилом від усіх напастей, але не привчить безвольно плисти за течією. Бажаємо, щоб ти завжди зумів розгледіти свій вірний шлях, справжніх друзів і справжню любов! А якщо печаль раптом постукає в твої двері, нехай твій ангел навчить тебе літати, і твої дні наповняться захопленням, радістю і вірою в краще!

Back to Top