Щирі привітання з хрестинами своїми словами

У щасливий і урочистий день хрестин прийміть мої щирі вітання! Відтепер ваш малюк знаходиться під захистом Господа – і це прекрасно. Чудово, що ви ростіть свою дитину відповідно до традицій наших предків. Бажаю вам, щоб малюк ріс тямущим, слухняним і добрим. Нехай він зробить вас найщасливішими батьками, наповнить будинок любов’ю, радістю і щастям! Бажаю міцного здоров’я вам і малюкові, матеріального благополуччя і взаєморозуміння. Адже діти, яких оточує любов, виростають міцними, розумними і красивими! Хочу, щоб вам у всьому щастило, і ангели зберігали ваш будинок і сім’ю.

Вітаємо зі значною подією в житті малюка – крестинами, нехай ангел-хранитель завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Нехай буде дитинка ваш хороший, розумний, сильний і, звичайно ж, здоровий! Я вітаю вас з прекрасним і важливим святом, з першим святом вашого чудесного дитини, з крестинами! Сьогодні він вперше увійшов в Храм Божий для того щоб його присвятили в таїнство хрещення! Так нехай же з цього дня дитина завжди знаходиться під охороною небес Божих! Нехай його ніколи не залишає ангел-хранитель і завжди стоїть на сторожі його спокою і гарного настрою! Нехай він не знає в житті прикростей, бід і різних інших неприємностей, а буде завжди усміхненим, сповненим здоров’я і душевного добра! З крестинами вас, будьте щасливі і ви, і ваша дитина!

Вітаю дитину і батьків з крестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові і турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і заздрощів. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Від душі вітаю з крестинами крихти і бажаю всього самого доброго, світлого вашій родині. Нехай ваше дитя не хворіє і не знає страждань, нехай ангел дитину завжди зберігає від лиха і недобрих очей. Миру, любові, надії, віри і щастя в житті вашої дитини.

Привітання з хрестинами своїми словами

Привітати з крестинами до сліз

Сьогодні у нашої малої один з найбільш знаменних днів життя, адже вона пройшла Таїнство Хрещення. Донечка, тепер ти знаходишся під захистом свого ангела-хранителя, який обов’язково завжди буде поруч, вбереже тебе від усіх бід і негараздів, направить своїм крилом на вірну дорогу. Тепер і у батьків з’явився невидимий, але такий важливий помічник у вихованні маленької принцеси. Вірте в чудеса, звертайтеся до свого ангела, просите або дякуйте його. Нехай малятко росте здоровою, веселою і найщасливішою дівчинкою. Попереду у неї ще багато всього незвіданого і нового. Під захистом небес їй відкриті всі дороги і надані безпечні маршрути. Нехай ваша сім’я буде щаслива, зі святом.

Back to Top