Щирі привітання з Різдвом українською мовою

Щирі привітання з Різдвом українською мовою

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів привітань з Різдвом і зробити день дорогої людини, ще краще.

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

З Різдвом Христовим! Веселих свят! І мирного неба.

Світло Віфлеємської зірки нехай осяє наші душі й зійде на них мир і благовоління Боже.

Мій найулюбленіший чоловік на світі, вітаю тебе з Різдвом! Я хочу, щоб Бог ніколи не залишав тебе в ті моменти, коли мене немає поруч. Нехай він завжди допоможе тобі і вкаже найправильніший шлях. Я бажаю тобі безмежного здоров’я і олімпійських сил. Нехай наша любов завжди зігріває тебе в найважчі часи!

Пoздpaвляю тeбя co cвeтлим xpіcтіaнcкім пpaзднікoм – Poждecтвoм нaшeгo Cпacітeля! Пуcть в твoeй душe живуть вepa, нaдeждa, любoвь, мілocepдіe і тepпeніe! Пуcть Бoг oтвeдeт oт тeбя і твoeгo дoмa вce бeди і нecчacтья. Kpeпкoгo здopoвья, cчacтья, удaчі тeбe і вceм твoім близьким. C poждecтвoм Xpіcтoвим!

На Різдво вам, батьки, бажаю міцного кохання. Будьте щасливі разом, живіть довго щоб змогли зіграти не одну золоте весілля. Шлях сонечко висвітлює шлях, а місяць показує вам дорогу. Нехай вдома і в дорозі вас береже Господь, а Ангел Хранитель подібно стражникові відганяє від вас все погане.

Дорогі товариші по службі! В цю чудову Різдво бажаю вам іскристих від щастя очей, відкритих для добрих справ сердець і чистої душі. Бажаю азарту і завзяття в роботі, натхнення та терпіння. Нехай можливості ваші будуть безмежні. Доходи перевищують бажання. Сімейний добробут примножується!

Нехай це Різдво принесе в твій будинок світ, лад і затишок! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе і всю твою родину від бід! Нехай щастя буде панувати в твоїй душі, а любов – в серці! Бажаю всіх благ в цей чарівний вечір!

З Різдвом Христовим! Нехай прекрасний настрій не покидає вас, повірте в казку і нехай ваші мрії обов’язково збудуться!

Нехай найдобріший свято Різдва буде для вас самим приємним. І нехай сам Господь подарує вам смиренність і силу духу. І нехай божественна благодать увійде в кожен будинок. І Різдвяна казка нехай подарує вам хвилини радості. З Різдвом вас.

Вітаємо вас з Різдвом Христовим і бажаємо всього найкращого! Нехай Різдво Христове увійде в ваш будинок тихо і радісно. Нехай воно принесе з собою тепло, щастя, усмішки, благополуччя і багатство душі. Нехай ваш будинок завжди буде затишним і гостинним. Нехай вашу сім’ю оберігає ангел небесний!

Back to Top