Щирі привітання з Трійцею у прозі, до сліз

Існує кілька свято, в які обов’язково слід привітати все знайомих. Серед них і Трійця. Привітання смс допоможуть вам швидко відправити короткі вітання всім рідним і друзям.

Сердечно вітаю вас зі святом Святої Трійці! Бажаю вамуникнути спокус пороку, берегти свою віру, як мати береже новонароджене дитя. Живіть мудро і чиніть справедливо з ближніми, не забуваючи про християнську любов. Бажаю вам і вашій родині здоров’я, бадьорості духу, благополуччя і процвітання. Нехай не покине вас Господь Вседержитель, син його Ісус Христос, а Святий Дух зійде на вас і осінить своєю благодаттю.

Чудове свято стукає до нас у будинку. Це свято Трійці. Він немов створений для того, щоб його відзначали в цей день. Зробимо це красиво! Усвідомлюємо значення віри. Привітаємо один одного! Нехай божественні прояви стануть єдині і нехай нам постане кожен з його численних ликів. Вітаємо зі святом всіх віруючих!

Цей день священний для всіх віруючих. Тому саме сьогодні слід починати все добрі справи, допомога нужденним і співчуття до слабких. Бажаю вам, щоб кожен добрий вчинок не тільки наповнював вашу душу світлом, але і приносив вам успіх, удачу і благополуччя.

Бажаю вам гарно відсвяткувати день Святої Трійці! Нехай на вас зійде Божа благодать і допоможе знайти нове щастя! Будьте щирими з близькими людьми, подякуєте їх за старання і бажання допомогти вам. Бажаю вам світла, добра і простого людського розради. Нехай Бог береже ваші серця і береже від нещасть. У ці три дні не можна прибирати, мити і чистити будинок. Так запаліть ж свічки і спечіть смачні пироги! Усвідомте, що таке справжнє щастя. Адже воно не вимірюється грошима і золотом. Щастя – це міцна сім’я і здорові діти. Допоможіть вашим маленьким янголяткам знайти справжнє щастя. Нехай це свято вселить у ваші душі надію на те, що все кращечекає попереду. Вірте в краще життя, творіть добро. І тоді всі ваші добрі вчинки повернуться сторицею. Зі святом вас, з днем ​​Святої Трійці!

У Трійцю бажаю, щоб всі дні з твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Нехай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергіюдля управління всіма життєвими справами.

Вітаємо Вас з прекрасним святим червневим святом Трійці, бажаємо, щоб Ви і Ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у Вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо Вам здоров’я, благополуччя і любові!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Back to Top