Щиросердечні привітання з хрестинами у прозі, до сліз

Вітаємо щасливих батьків і малюка з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата – других батьків! Нехай береже його бог від усіх негараздів, горя і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо побажати їй щасливого і довгого життя, нехай вона завжди буде благословенна Богом, і нехай віра її буде щирою. У неї попереду ціле життя, сповнене труднощів і радостей, і смутку. Так нехай же вона навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З крестинами!

Вітаємо з дуже важливим і значущим подією – крестинами! Бажаємо, щоб ангел хоронитель опікав, направляв і застерігав хрещене дитя. Нехай світлим і безтурботним буде шлях дитини. Міцного вам здоров’я, легких виховних буднів, терпіння, благополуччя і багато радості за кожен пройдений батьківський етап!

Охрестити малюка означає дати йому захист. Мама і тато – молодці, що зробили цей важливий крок. Вітаємо з тим, що відтепер ваша дитина буде під заступництвом святих сил! Нехай їх підтримка зробить малюка здоровим, міцним, витривалим! Нехай хресним вистачає сил і можливостей дбати про своє хрещеника!

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Синочку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш тепер розраховувати на захист Господа, батька нашого. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що у тебе обов’язково все вийде якнайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочку, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою завжди будемо, але тільки ми разом зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий сину, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть найближчі люди. Ми щиро вітаємо тебе з крестинами, які обов’язково виявляться найважливішими в твоєму житті!

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.

Back to Top