Щиросердечні привітання з Покровою простими словами

Нехай Мати Божа вкриває вас своїм покровом і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас. З’явилася вона в день покриву, явивши свою любов до людей так і завжди буде захищати нас.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та від душі бажаю в хвилини смутку ховатися під покровом своїх надій, в хвилини радості не забувати про своїх близьких. Нехай життя твоє повна буде світлих моментів і щастя, теплих усмішок і доброти.

У день святкування Покрови Пресвятої Владичиці нашої Богородиці хочу від усього серця побажати вам, щоб її заступництво захистило від всіх земних напастей. Нехай ваша душа буде зігріта чистим коханням і надією на благословенні прийдешні часи. Хай буде з вами віра в сяйво Божої благодаті і його всеукрепляющую допомогу. Многая літа!

Я поспішаю привітати вас з чудовим і світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам світла в житті, добра, захисту від будь-яких неприємностей і печалей. Щоб ваше життя було легким, як у нас легко на серці сьогодні. Щоб добро в вашій душі горіло так само яскраво, як церковні свічки і ваша сьогоднішня щедрість до знедолених супроводжувала вас щодня.

У цей світлий день я хочу привітати вас зі святом, яке має дуже цікаву історію. Вам неодмінно потрібно ознайомитися з цією історією, тому що вона грає дуже велику роль в житті православного світу. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, тому що я вважаю, що про це свято повинні знати всі. Сьогодні у вас буде прекрасна можливість відвідати храм, тому що в звичайні дні ви ніяк не знаходите час для цього. Крім того, хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і щастя. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас і ваших рідних, буде надавати сил, тому що різні життєві ситуації вибивають людину з колії. Нехай цей святковий день допоможе вам відпочити і набратися сил і енергії. Проведіть своє свято з чистими думками і добрими намірами.

Нехай Богородиця крилом своїм вкриє Вас і Вашу родину від бід, злих думок і вчинків. Бажаю Вам, щоб серце було наповнене любов’ю до близьких, душа раділа волі, а думки були благими і чистими!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Back to Top