Щиросердечні привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

У день світлого і доброго свята Трійці від чистого серця бажаю, щоб душа завжди зберігала міцну віру і таїла щиру надію, щоб Божа благодать наповнила твоє життя, щоб ароматні і красиві гілки, якими прикрашено твій будинок, подарували великий вплив і відчуття справжнього щастя.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Мир дому, посмішку на обличчі, світла в очах, щоб берег від усіх напастей ангел-хранитель, а удача, успіх, щастя і благодать завжди вели за руку, захищаючи від негараздів і неприємностей. З Трійцею!

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

Вітаю з Трійцею. Бажаю сім щасливих нот в цьому житті: добро, цінних заощаджень, милих посмішок, фантастичних ідей, дзвінкого сольфеджіо душі, вірні клятві в любові, невтомної сили і величезного статку.

Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею своїми словами

Я встану рано вранці і, гладячи на світанок, помолюся за здоров’я рідних і улюблених. Я сьогодні в це святе свято, у бога попросити хочу, для вас всіх благ земних і великого здоров’я. Нехай завжди береже вас Господь, де б ви не були. Допомагає вам в роботі, збереже вас в дорозі, охоронить вас від бід і ворогів. Зі святом Святої Трійці.

Бажаю вам гарного святкування в честь Дня Святої Трійці! Нехай благодать Божа зійде до нас і ми зможемо знайти своє щастя. Давайте будемо щирими один до одного і подякуємо ближніх своїх за їхні старання і бажання допомогти нам. І нехай буде так, як я сказав.

Сьогодні ми з вами будемо відзначати одне з найсвітліших і добрих свят, який з року в рік приносить щастя в наш будинок, в нашу сім’ю. Мені хочеться привітати мою дорогу і найулюбленішу матусю зі святом Трійці. Ти як завжди грунтовно підготувалася до цього чудового дня, тому мені хочеться подякувати тобі за те, що ти подарувала нам такий гарний і добрий святковий день. Мало хто знає про цей день, тому ми сьогодні повинні будемо привітати деяких наших знайомих, щоб і вони дізналися, що це за світле свято – Трійця. Я хочу побажати тобі лише здоров’я. Ніколи не втомлюся бажати тобі цього, тому як здоров’я зайвим не буває ніколи. А ми зробимо все для того, щоб наша улюблена мамуля відчувала себе найщасливішою, щоб вона була оточена любов’ю і турботою. Нехай це свято буде ще одним приводом для нас, щоб зібратися і провести відмінно час.

Back to Top