СМС привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

СМС привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів кращих СМС привітань з Водохрещем у прозі і зробити день дорогої людини, ще краще.

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

З Господнім Богоявлення! Нехай в це світле свято Ваш будинок буде наповнений щастям, любов’ю, щедрістю і радістю.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю бути справжніми, натуральними, ідентичними і індивідуальними!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця бажаю, щоб Господь за добрі твої справи і думки винагородив тебе здоров’ям, силою, вірою, надією і любов’ю! Всіх благ і світу за вікном!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з головою зануритися в світ чистих думок і добрих витівок. Нехай засяє твій світ щастям, а душа надією, нехай благодать буде в житті і насолода радості на серці.

В цей великий день бажаю, щоб на вас зійшло благословення Господнє.Нехай водохресна вода змиє всі турботи і тривоги, а в серці оселяться любов і радість.

Бажаю, щоб відносини були такі ж міцні як Водохресні морози, а приходять невдачі і невезіння такі ж швидкоплинні і погано запам’ятовуються.

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю вам не хворіти, відчувати себе бадьоро й енергійно. Нехай в цей святий день все погане залишить Вас у спокої і прийде до Вас – все позитивне і доброзичливе.

Бажаємо фортеці в вірі, щирості в любові і чистоти в своїх думках, серцях і душах. З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім, нехай ваше життя буде довгим і чистої, даруєте оточуючим добро і радість і будьте щасливі!

Нехай водохресна вода змиє всі печалі і смутку. В душі нехай поселяться віра і надія, а світле свято Хрещення дарує гармонію в душі і безмежну любов.

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай твоє серце буде повно світу, тепла, любові і ніжності, бажання виконуються, і Господь допомагає у всіх справах.

Back to Top