Зворушливі привітання з Медовим Спасом своїми словами, у прозі

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю медових посмішок, медового щастя, медової любові і життя солодким, як мед.

Вітаю з Медовим Спасом! Бажаю, щоб солодкість меду відчувалася на устах, щобсолодким медом лилися слова коханої людини, і щоб ваше щастя було солодким і смачним, як мед!

Хочу привітати тебе зі світлим святом, яке припадає на серпень. Дорогий мій чоловічок, ти заслуговуєш того, щоб в повній мірі насолоджуватися життям і знати, що таємні побажання неодмінно знайдуть можливість для того, щоб збутися в самий найближчий час. Бажаю тобі активності і успіху, можливості досягти поставлених завдань і відкрити для себе тільки кращі перспективи в долі. Нехай Господь тебе береже від всіляких випробувань, дозволяє в повній мірі насолодитися життям без будь-яких ризиків, перешкод і перевірок характеру. Милий мій чоловічок, бажаю тобі Господнього благословення, яке неодмінно призведе до здобуття внутрішньої гармонії. Хочу побажати тобі захисту від негод і обілення душі, можливості повірити в те, що щастя можливе, а будь-які сумніви – від лукавого. Пам’ятай: Господь тебе завжди захистить, навіть в найнебезпечнішій ситуації. Щастя!

З Медовим Спасом вас, куми! Бажаємо, щоб ваш дім був повний добра, щастя і радості, як на пасіці стільники, забиті медом! Щоб жилося вам разом солодко, як запашний дар бджіл! Щоб Господь вів дорогою рівною, гладкою, оберігав від хвороб і невдач! У будинку був мир, затишок і благополуччя!

Вітаю тебе, моя матуся, з Медовим Спасом! Бажаю багато літа і міцного здоров’я! Душевного спокою і тихої радости серця свого! Щоб Господь завжди був поруч, рятував від скорбот і зневіри! Щоб благодать перебувала на твоїх віях, ніжна посмішка на устах і світло в серці!

Сьогодні освячуються солодкі дари Божі робітниць, маленьких бджілок. Скуштувавши меду, люди моляться про благополуччя і готуються до збору врожаю. Вітаю вас, мої дорогі, з Медовим Спасом! Бажаю, щоб ваш дім завжди був повною чашею! Щоб жили ситно, солодко і не знали бідності і лютих смутку!

Сьогодні ми відзначаємо Медовий спас, солодкий і щире свято, який повинен бути основою твого щастя. Рідний мій чоловік, ти можеш стати найщасливішою і повірити в те, що життя неодмінно порадує численними сприятливими змінами, дозволить посміхатися завжди і бути впевненим в тому, що кожен шанс долі сприятиме створенню основи для подальшого просуваннявперед. Бажаю тобі впевненості в прекрасне майбутнє і можливості для просування в правильному напрямку, захисту Господа. Нехай у тебе все завжди буде складатися так, як задумано, ніколи не буде будь-яких сумнівів. Знаю, ти обов’язково знайдеш справжнє щастя для себе, зможеш зробити крок в правильному напрямку. Приймай щирі вітання з Медовим Спасом, особливим релігійним святом! Щасти тобі завжди!

Back to Top