Зворушливі привітання з Великоднем українською

Зворушливі привітання з Великоднем українською

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів найкращих привітань з Великоднем у прозі і зробити день дорогої людини, ще краще.

Великдень нам подарувала надію! У цей день відбулося велике чудо – воскрес Христос і приніс на землю людям благу радість. Так будемо ж терпиміше, щире і добрішим по відношенню один до одного. Нехай Господь обов’язково благословить нас на добрі справи і вчинки! Зі святом!

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Нехай на душі радісно буде, з мови летять компліменти, а в голові – ясна мета і знання про грандіозний майбутньому. Милостивої долі, цікавих відкриттів, Божої допомоги, успішних справ, довгоочікуваного розвитку і зростання. Зі святом! Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи і від щирого серця бажаю миру, радості і процвітання, наснаги, гармонії і справжніх чудес в твоєму житті. Нехай Господь позбавляє тебе від мук і недуг, нехай твоє серце завжди вірить в хороше і штовхає тебе на все добре.

З Великоднем вас вітаємо! До нас за стіл приходьте і нашими стравами пригостять. Яєчка б’ються, стаканчики ллються.

Христос Воскрес! Бажаю в світле свято Пасхи миру і добра, щастя і блага, любові і поваги, великодушності і щедрості серця.

Благодатної радості, захоплюючого стану душі, Божого благословення бажаю Вам сьогодні, адже настане світла торжество – Великдень! З теплом і ніжністю вітаю!

Христос Воскрес! Нехай Велич свята огорне в цей День всю планету і дасть надію і щастя всім.У цей день бажаю всім добра і благополуччя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.

Поздоровляю з Пасхою та в день, коли Христос Воскрес від щирого серця бажаю, щоб в твоєму серці прокинулися найдобріші почуття, які здатні перевернути твій внутрішній світ і перетворити життя на справжнє диво. Бажаю щастя на довгий вік, найщирішої і світлої любові, самого міцного і міцного здоров’я.

Back to Top