Зворушливі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Зворушливі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів щирих Різдвяних привітань своїми словами і зробити день дорогої людини, ще краще.

Сердечно вітаю Вас, рідних і близьких з великими святами Різдва Христового, Богоявлення і прийдешнім Новоліттям! І розділяючи з Вами радість цього великого події в житті землі, я бажаю і Вам бути благовісниками про Христа, бездоганні виконувати його на ниві Господній, освячує перебувають «у темряві та смертної тіні». Нехай надасть народився Богонемовля Вам дух мудрости й розуму, дух пізнання та страху, так необхідні нам в наш бурхливий час. Братське вітання Вам і цілування. Радійте! Радійте! З нами Бог!

Нехай наш Великий Господь завжди допомагає тобі, як своєму улюбленому чаду. Нехай він ніколи не залишить тебе в біді, і не дасть суворих випробувань. Нехай будь-яка життєва ноша, уготована тобі долею, завжди буде по плечу і не в тягар. Бажаю благополуччя, сердечної чистоти, доброти оточуючих і міцності духу і віри. З Різдвом!

Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Прийміть ці красиві привітання з Різдвомвід щирого серця!

Бог прийшов у світ, щоб звільнити нас від влади цього світу і знову зробити дітьми Божими!

Улюблений! Вітаю тебе зі світлим святом Різдва Христового! Нехай в цей день чарівництво Діви Марії і немовляти Ісуса перетворять твоє життя, наповнивши її світом і благополуччям! Нехай твій добрий Ангел-хранитель оберігає тебе від хвороб і зла, показуючи істинний шлях до досконалості душі і тіла! Бажаю тобі щастя, удачі, сімейного затишку і взаєморозуміння близьких!

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

З Різдвом! Бажаю в цю чарівну ніч, щоб вас відвідати не рогата рис, а милий ангел, і наповнив ваш будинок радістю, любов’ю і добром.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб міцна віра допомагала вистояти в будь-якій життєвій ситуації, полум’яна любов наповнювала кожен день яскравими фарбами, а світла надія давала сили і надихала на звершення.

З Різдвом Христовим. Бажаю мирної, доброю, шляхетною, красивою, радісного життя без втрат і печалей, з вогником надії і віри. Нехай в твоєму домі буде затишно, нехай в твоєму серці завжди грає гарна мелодія любові!

Back to Top