Гарні привітання з днем народження для священика, батюшки до сліз

Гарні привітання з днем народження для священика, батюшки до сліз

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів сучасних привітань з днем народження священика, батюшки простими словами і зробити день дорогої людини, ще краще.

Вітаю! Нехай буде в душі завжди мир і спокій, а в родині благодать і розуміння! Хай береже Вас ангел, а Бог дарує тільки щастя і усмішку. Нехай в житті все йде своєю чергою, все ладиться і чудеса трапляються!

Прошу Вашого доброго благословення і дозволу від щирого серця привітати Вас. Нехай в день народження здійсниться щось яскраве і світле, нехай Бог пошле Вам промінь щастя і благополуччя, нехай парафіяни знайдуть спокій душі і зможуть спокутувати свої гріхи, нехай у Ваших силах буде виправити будь-яку злий жарт долі і запобігти будь-яке злодіяння.

Прошу благословити мене, Батько, і прийняти щирі побажання в свій день народження. Від щирого серця вам бажаю жити під мирним небом і світлої благодаттю, дарувати людям надію і віру, прагнути до добра і успіху, берегти своє щастя і любов.

Прошу Вашого благословення, Святий отець і дозволу привітати Вас з днем ​​народження. Нехай всі починання будуть на славу і на благо цього світу, нехай всі старання і зусилля неодмінно вінчаються успіхом, нехай парафіяни ніколи не втратять доброї віри і сили любові до Бога, нехай у Вашому житті завжди горить вогонь надії і удачі.

Благословіть, Батько і прийміть найтепліші побажання миру, щастя, здоров’я, любові і радості в свій день народження. Нехай Ваше добру справу дарує кожному чисту віру і добру надію, нехай у Вашому житті кожен день буде світлим, славним і мирним.

Шановного священика вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо, міцного здоров’я, благополуччя, процвітаючого приходу! Добра, духовності, людського тепла і умиротворення. Нехай спокій і благочестя завжди супроводжує. Щастя вам і довгих років життя!Прошу благословити мене і прийняти від мене привітання, Батько. Від душі бажаю Вам достатку сил і віри на всіх, світлих надій і емоцій, добрих вчинків і намірів, щасливих хвилин життя і усвідомлення того, що життя, дарована Богом, повна чудес і радості.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Back to Top