Зворушливі привітання з днем народження для священика, батюшки

Зворушливі привітання з днем народження для священика, батюшки

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів щирих привітань з днем народження священика, батюшки своїми словами і зробити день дорогої людини, ще краще.

Благословіть, Отче, і прийміть побажання миру, добра, любові, надії, радості, гідного уваги і щирої поваги. З днем ​​народження Вас, Батько, будьте здорові і невтомні в своєму важливій справі. Нехай Вам вдається подарувати віру навіть самим зневіреним, нехай Вам під силу буде все і завжди.

Нехай благословить вас Господь на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг тріумфувати над мирськими печалями! Нехай благословить вас Господь на вірне йому служіння, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай благословить вас Господь на справу добре, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійснятьсяза допомогою Божої! Вірте, сподівайтеся і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже знаходите перемогу! З Днем народження!

Прийміть наші найтепліші і чисті побажання з Днем Народження! Дякуємо господа Бога за те, що в цей день народився такий чудовий чоловік, як ви! Нехай ваша милість і співчуття зігрівають і єднають, як можна більше віруючих братів і сестер! Нехай ваші думки будуть позитивними, без хвилювань, тривог, розчарувань і болю! Щиро бажаємо вам, а також вашим рідним і близьким людям, благополуччя, здоров’я, добра, віри, надії і любові! Божої допомоги вам у всіх справах і починаннях! Нехай Господь ваші сили оновлює, зміцнює вашу віру, дарує тілесну фортеця і супроводжує вас все дні вашого життя! У всякі часи сподівайтеся тільки на Господа нашого, Ісуса Христа, моліться і будете почутими! Благоденства вам і мирного життя,гармонії на душі і спокою на серці, вічного здоров’я та порятунку! Вірного шляху життя вам разом з Богом!

Сьогодні особливий день! День вашого народження! День ангела! Вітаємо вас з цим світлим торжеством, і бажаємо, щоб ваші думки ніколи не плуталися, щоб ви ніколи не боялися прощати і дякувати, щоб ваша віра була щирою і міцною, щоб ваш шлях був рівним і прямим! Хай допоможе вам Господь Бог здійснить задумане і направити вас в сторону добра! Нехай на вашому шляху не зустрічаються тривоги, нехай біду в дорозі життя ви не зустрінете, нехай ваші ноги не втомляться йти за Богом! Бажаємо, щоб свічка вашої віри горіла вічно і гріла вам душу, коли наступають душевні холоду! Нехай все життя за вами по дорозі життя йде щастя, нехай доля буде милостива до вас, нехай ангел-хранитель летить з вами поруч і охороняє вас від важких недуг! Нехай ваша душа заспокоюється в молитві, нехай порятунок від земних гріхів знаходите ви в Бога!

Back to Top