Гарні привітання з Різдвом своїми словами

Вітаю тебе зі світлим християнським святом – Різдвом нашого Спасителя! Нехай в твоїй душі живуть віра, надія, любов, милосердя і терпіння! Нехай Бог відведе від тебе і твого будинку всі біди і нещастя. Міцного здоров’я, щастя, удачі тобі і всім твоїм близьким. З Різдвом Христовим!

У Різдво нехай чується сміх і блищать сльози радості, немов сніг на стеклах. Нехай дива творяться, а мрії збуваються.

Нехай Різдвяна пісня зігріє ваші душі, впустить добро в ваші серця і розпалить вогник віри в ваших мріях. З Різдвом!

З Різдвом тебе! Бажаю всього самого доброго і світлого! Нехай любов, мир і гармонія переповнюють твоє серце! Нехай Бог благословляє тебе і береже кожного дня!

Хочу привітати зі Христовим Різдвом і побажати добра і миру! У сім’ї – любові, в душі – спокою, в серці – віри. Нехай Ангел-Хранитель ведеза руку на щастя, оберігаючи від бід і печалі. На життєвому шляху – надії, а в справах – успіхів без перешкод. З Різдвом!

Вітаю вас зі святом Різдва! Нехай цей чудовий день наповнить ваш будинок атмосферою казки, а під ялинкою виявляться незвичайні подарунки! Бажаю, щоб це свято принесло багато веселого сміху і зустрічі з дорогими вам людьми. Хочеться побажати вам миру і процвітання, щоб тільки любов, радість і душевна теплота оточувала в житті вас і вашу родину!

Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом у прозі

Ми зустріли Новий рік. Прийшов час самого доброго свята. Дозволь від щирого серця привітати тебе і побажати тільки хорошого. Проведи цей день зі своїми близькими, скажи, що любиш їх. Зі святом!

Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Бережіть рідних, пам’ятайте друзів і забувайте образи! З Різдвом Христовим Вас!

Різдво – дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров’я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!

Back to Top