Гарні привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Гарні привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів сучасних привітань з Яблучним Спасом українською і зробити день дорогої людини, ще краще.

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від горя і лиха, щоб життя твоя була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров’я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Вітаю зі святом Преображення Господнього і від душі бажаю дивитися з доброї надією в кожне «завтра» і з теплою посмішкою зустрічати кожне «сьогодні». Нехай життя буде щасливим річкою біля берегів радості і блага, нехай серце твоє щиро любить і вірить тільки в хороше.

З Преображенням і яблучним Спасом. Береже вас Господь!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Солодких стиглих яблучок! Гарного врожаю, щоб завжди було що поставити на стіл! Нехай буде багатство і процвітання! Нехай в душі буде спокій і світле тепло! Нехай серпня принесе теплу осінь і ласкаву зиму!

Сади повні ароматного врожаю, і тобі хочеться побажати такого ж запашного щастя. Нехай душа твоя буде завжди чиста і прекрасна. Зі святом Яблучного Спаса тебе!

Сьогодні християни святкують Преображення Господнє. Його ще називають Яблучним Спасом. У цей день прийнято святити яблука. Нехай в цей день Ви відчуєте переможний голос Господа нашого і відчуєте на собі його милість.

Вітаємо зі святом! Нехай Преображення Господнє наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом – їхні помисли. Возрадуйся і придивись цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє заповітне бажання.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі хочу побажати, щоб жоден черв’ячок заздрості не зміг вразити яблуко твого щастя. Бажаю здоров’я і терпимості, надії і любові, радості і блаженства, миру і наснаги.

Вітаю зі святом Яблучного Спаса, за церковним Преображення Господнього! У цей день прийнято святити в церкві яблука і щедро пригощати ними оточуючих. Намагайтеся перетворитися внутрішньо, як змінився лик Христа, який побачили в цей день апостоли. Щастя, здоров’я, щедрих справ!

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Back to Top