Щиросердечні привітання з Яблучним Спасом у прозі, українською мовою

Щиросердечні привітання з Яблучним Спасом у прозі, українською мовою

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів найкращих привітань з Яблучним Спасом до сліз і зробити день дорогої людини, ще краще.

Хочу привітати вас з одним з найбільш чудових свят, який називається одним цікавим чином – Яблучний спас. Звичайно, символом даного свята є яблука, тому буде непогано, якщо ви сьогодні будете вживати в їжу освячені яблука. Це хороша прикмета, так що вам варто дотримуватися її. Я хочу побажати вам міцного здоров’я і щастя в вашій родині. В такий чудовийі світлий святковий день ви повинні думати тільки про хороше, а ще краще буде, якщо ви проведете цей день зі своїми рідними та близькими. Вітаю вас ще з початком осені, так як саме Яблучний спас означає наступ сезону, що настає за влітку. Хочу побажати вам благополуччя і всього самого світлого. Сьогодні ваші думки повинні бути спрямовані в хороше русло, тому що в таке світле свято думати про погане – грішно.

Відмінний день, щоб ще раз сказати, як я люблю і поважаю тебе. Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом!

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті, як в цей літній день, настав перетворення. Нехай все непотрібне вас покине, відкриваючи двері для нового і світлого, а цей день покладе початок значних подій і просвітління вашої душі.

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Мамочка, з Яблучним Спасом і Преображенням Господнім! Як в найкращому врожаї, бажаю тобі багато-багато хорошого: міцного здоров’я, щастя, любові, матеріального благополуччя, виконаннябажань, радості і відмінного настрою щодня! Нехай Господь завжди тебе зберігає і у всьому дарує достаток!

День відкриття надприродній місії Христа, яка полягає в об’єднанні небесних і земних почав, отримав назву Преображення Господнє. Вітаю зі святом, бажаю незламної віри і міцного здоров’я!

З Яблучним Спасом я всіх вітаю і бажаю в цей день очиститься душевно і набратися сил фізично, стати трішки поблажливіше і милосерднішими, нехай промінь віри проникне в кожне серце!

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

Back to Top