Красиві привітання з Різдвом

На Різдво бажаю щасливих посмішок рідних, багатого столу, щирих слів, душевних розмов, Божої благодаті, більше доброти і світлих людей навколо!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом своїми словами

Я хочу привітати тебе з Різдвом! Це свято несе в собі диво, відгомони якого кожен дорослий відчуває навіть у свідомому віці. Нехай новорічні гірлянди і запах мандаринів порадують тебе і в це свято! І нехай чарівна Різдвяна ніч подарує тобі все, про що ти мріяв і мрієш в даний час! Здоров’я і щастя, гарного Різдва!

Вітаємо з Новим роком! Нехай Вам завжди зірки світять яскраво, нехай Ангел допомагає і спрямовує в дорозі. Нехай в житті оточує доброта і щастя. І щоб в житті чудеса траплялися, а головні мрії – здійснювалися!

Різдво – дивне свято. Його люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров’я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву

В цей чудовий день я хочу привітати тебе з Різдвом Христовим і побажати, щоб в твоєму житті завжди було місце чуду і вірі в диво. Нехай виконуються навіть найсміливіші бажання, нехай удача супроводжує всім твоїм справах, і нехай твоя голова часом паморочиться від успіху. Живи повним життям і кожен свій день починай з посмішки!

Бог прийшов у світ немовлям, щоб звести людину до Небес! До це світле свято Різдва бажаю вам різдвяної радості, світла і світу на весь наступний рік! Христос ся рождає!

Різдво Христове – це велике свято, добра сила якого здатна творити справжні чудеса. Я хочу привітати вас і побажати, щоб силацього доброго свята виконала всі ваші бажання і оберігала вас від будь-яких бід і негараздів. З Різдвом!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

З різдвом Христовим, з щирою радістю душі і доброї благодаттю! Бажаю миру за вікном і світлого щастя в будинку, затишної атмосфери і дружної сім’ї, незвичайних чудес і щедрих подарунків, відкритої душі і м’якого серця. Нехай Різдво подарує яскраву надію і міцну віру, красиву казку і вірну любов.

Back to Top