Найкращі привітання з Різдвом у прозі

З Різдвом Христовим! Це самий чудовий і чарівний день в році. Нехай світле свято наповнить будинок теплом і радістю, близькі люди будуть завжди здорові і щасливі! Нехай серце кожного в цей світлий день наповниться миром і добром!

Христос воскрес, нехай разом зі Спасителем воскреснуть доброта і щедрість людської натури, любов до ближнього і уміння прощати!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

Дорогий мій колектив! Нехай різдвяне тепло зігріває вас і дарує надію на чудове майбутнє. Відкрийтеся нових звершень, успіху і підкорення вершин. Нехай морози не зможуть перешкодити вашій активності та плідної праці. Посміхніться прекрасного майбутнього, і вона не змусить себе чекати!

Вітаємо вас, дорогі наші друзі, з чудовим зимовим святом, що несе добро і світло в душі і вдома людські – з Різдвом Христовим! Нехай буде легким і світлим ваш життєвий шлях, теплим і затишним ваш будинок, добрим і великим серце кожного з вас. Напередодні цього чудового свята хочеться побажати вам у всьому божої допомоги і підтримки, а найголовніше – віри! Віри не тільки в Бога, але і в себе! Удачі вам і любові, миру і взаєморозуміння.

З Різдвом Христовим! Нехай серце буде зігріте любов’ю, а душа – мріями. Нехай життя радує приємними зустрічами з друзями. Нехай доля балує великою удачею. Нехай кожен день стає особливою подією, а кожне свято – справжнім дивом!

Бажаю, щоб в душі завжди жив дух Різдва, а життя було такою ж доброю, яскравою і святковою. З Різдвом!

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещеник. Я бажаю тобі бути здоровим, міцним, сильним і веселим, бажаю, щоб разом з Різдвом в твоє життя постукало щастя. Нехай шлях твій буде світлим, добрим і довгим, нехай любов близьких і підтримка ангела-хранителя ніколи не залишають тебе.

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Вони чують всі наші думки і надії, бачать вчинки і діяння. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров’я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам’ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.

Back to Top