Оригінальні привітання з Водохрещем українською

Оригінальні привітання з Водохрещем українською

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів привітань з Водохрещем і зробити день дорогої людини, ще краще.

З Хрещенням. Нехай в ополонці залишаться всі твої печалі, біди і сумніви, нехай попереду тебе чекає тільки радість, любов і благодать.

Сьогодні святе свято, дуже світлий і радісний день! Скоріше в святу воду пориньте. Нехай ця вода змиє з вас всі негаразди і прикрощі, печалі і біди. Нехай вам супроводжують тільки благополуччя і щастя, успіх і душевний спокій. Бажаю вам миру і любові у ваших будинках з Хрещенням Господа вас!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день чиста сльоза радості вгамує душевну печаль і серцеву тривогу, нехай свята вода з тебе змиє всі біди і хвороби, нехай відвертими і добрими будуть відносини в твоєму житті, нехай світлою благодаттю і любов’ю висвітлюється твій шлях.

З великим святом Господнього Хрещення! Радійте і впустіть у своє серце божу любов і святий дух його! Нехай в цей день, ангели зрадіють на небесах, і світлом добра, проллють на вас благодать Всевишнього нашого!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

В хрещення Господнє бажаю міцного здоров’я дітям, терпіння батькам і турботи ближніх. Нехай ангел-охоронець береже вашу сім’ю і ваш будинок!

Хорошій людині, висококласному фахівцеві, одному на Водохреща хочеться багато побажати – сили духу, міцної віри і Божого благословення. Чи не турбується даремно через дрібниці і радіти навіть найменшим дрібницям. Цінувати тих, хто просто поруч. Справжньою любові і розуміння.

З Хрещенням Господнім вас! Нехай радість і спокій відвідають ваш будинок, нехай виженуть вони зневіру, і всі біди відтепер стануть обходити вас стороною. Нехай свята вода вимиє вашу душу і покаже істинний шлях, по якому буде легко і радісно йти.

З днем ​​Господнього Богоявлення! Нехай в цей день простяться всі образи і гріши! Нехай Господь Бог піднесе кожній людині саме те, чого він потребує.

Вітаю! Душевних і тілесних сил Вам бажаю! Нехай Ваша віра буде непохитною, а надія виправданою! Божого Вам вибачення і благословення на будь-які добрі справи. Нехай святість ніколи не покидає Вас, а Божий промисел направляє на шлях праведний.

Back to Top