Привітання з хрестинами простими словами

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.

Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім’я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.

Вітаю. Для вашого чада відкрився шлях до віри, і нехай тепер Господь його завжди оберігає. Бажаю батькам і хрещеним міцних сил, бажаю робити для улюбленої дитини життя справжньою казкою, в якій ваше чудо буде щасливим. Нехай ангел всюди слідує за малюком і дарує світло добра.

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щедре серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете направити його в потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково стануть в нагоді. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцніше, щасливіше з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем ​​хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

Малюк народився – це щастя. Гаряче вітаємо з одним з найбільш особливих подій у вашому батьківської кар’єрі – з хрещенням синочка. Нехай дитинка росте добрим і віруючою людиною. Ми будемо просити у Господа щоб, з сьогоднішнього дня, Ангел Хранитель ніколи не покидав ваше маленькещастя.

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

Привітання з хрестинами українською мовою

Привітати з крестинами до сліз

Back to Top