Привітання з хрестинами простими словами

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

У вашому будинку сьогодні суєта і клопоти, а все тому, що маленька донечка повинна познайомитися з Богом на таїнстві хрещення. Дорогі батьки, у вашої дитини дійсно один з найголовніших моментів життя і нехай ця крихітка ще не зовсім розуміє що відбувається, але навіть вона притихла, коли слухала чудовий спів і переливи дзвони. Її дбайливо тримають на руках названі батьки, для яких вона стала названої донечкою. Тепер разом з вами вони будуть хвилюватися, радіти і переживати за маленьку дівчинку, для якої сьогодні відкрили свої серця. Нехай над вашим будинком світить сонце, а хмаринки просто пробігають повз, насолоджуйтеся кожним моментом щастя з цієї малятком поки вона поруч, адже роки летять так швидко. Щастя вам, добра і благополуччя.

Ніжність і любов батьків подарували тобі прекрасне свято – день твого хрещення, який стане захистом тобі в життєвих ситуаціях і допоможе на життєвому шляху стати краще, сміливіше, мужественнее і здоровіше. Нехай любов буде для тебе яскравою і красивою, немов вечірнє небо взимку, і нехай добрий християнський дух подарує тобі ніжність, доброту і спокій, щоб ти виріс сильним, чесним і мужнім людиною, прекрасним другом, з яким ти б і сам мріяв би подружитися. Радуй людей і Бога своїми чеснотами, тримай своє слово і виконуй свої обіцянки, щоб життя стало для тебе приємною і красивою і люди завжди тягнулися до тебе, допомагали в скрутну хвилину і завжди дарували тобі радість, ніжність і любов, а так само сприяли твоєї успішності і процвітання.

Вітаю милу крихітку з крестинами. Бажаю дитині здоров’я і щастя, бажаю батькам і хрещеним величезних сил і бажань відкривати для свого чада світлу і добру дорогу життя. Нехай Господь береже дитину від бід і негараздів, від заздрості і зради, нехай кожен день ангел для крихти відкриває завісу у світ доброти, радості, любові і гармонії.

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашого сина, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективний захист від мирських негараздів. Бажаю енергії та сили, віри в світле майбутнє і дивного везіння. Нехай синочок ваш зростає в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов’язково виховаєте його гідною і хорошою особистістю, заслуговує на повагу. Таїнство хрещення – це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше – це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов’язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.

Back to Top