Привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Привітати з Пасхою

Привітання з Пасхою українською мовою

Дорогі друзі, зі святом вас! Сьогодні – той самий день, коли я вам всім дарую свою обіцянку … Обіцяю, кожен раз коли я буду звертатися до Бога, я буду просити у нього для всіх вас – щастя. Дарма! І нехай ніхто не вийде пішов ображеним! Нехай буде так!

Нехай Божа благодать, розраду, благополуччя і щастя щодня приходять у ваш будинок. Бажаю відчувати і нести в світ тільки світло, добро і любов … і отримати все те ж саме назад – примноженої. З Воскресінням Христовим!

Вітаю зі святом Пасхи. Нехай світле щастя і чиста любов розжене всі хмари негоди і злості, нехай в цей день всіх близьких людей об’єднає щира радість і добра надія. Бажаю щедрості душі і нот чуйності в серце.

Христос Воскресе! Ось і Великдень до нас прийшла – свято милий для мене! Скільки радості приніс і печалі він забрав. Ось вже птахи прилетіли прямо до Великодня подуспелі – добре! Весна прийшла – світле свято принесла – Воскресіння Христове! Всі співають і славлять Бога!

Вітаю з паскою! Ангел-хранитель нехай вбереже від злих намірів і намірів, поганих людей і вчинків, печалей і бід. Милість Господа нехай зійде і обдарує своєю прихильністю, очищує світлом, виконанням сподівань і надій!

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

Вітаємо зі святом Великодня, бажаємо весняного настрою, щасливих змін, радості, удачі, тепла і щастя!

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа – Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Back to Top