Щиросердечні привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Вітаю з Різдвом Христовим чудового чоловіка і побажати хочу, щоб серце щиро любило близьких, щоб душа не втрачала мужності і відваги, щоб завжди вдавалося йти по життєвому шляху з честю і гідністю, щоб в будь-якій справі чекав успіх, а в родині – люблячі і щасливі рідні.

У світле свято Різдва Христового бажаю щирої надії, доброго світу, безсумнівного блага, вірного кохання і великого щастя.

Від душі вітаю з чудовим і казковим святом. Це по справжньому чарівний день. Сьогодні кожна благання буде почута, тому бажаю зібратися з думками і загадати найзаповітніше бажання, адже воно неодмінно здійснитися.

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Бог прийшов у світ немовлям, щоб звести людину до Небес! До це світле свято Різдва бажаю вам різдвяної радості, світла і світу на весь наступний рік! Христос ся рождає!

Привітання з Різдвом українською мовою

Привітати з Різдвом у прозі

Благодаті Господньої, заступництва і покровительства від Спасителя, що народився в цей світлий день. Здоров’я. Спокою. Міцної віри. З Різдвом Христовим!

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

Нехай Різдвяна зірка вкаже Вам вірну дорогу і принесе тепло в Ваш дім! Будьте здорові, вірте в диво і прославляйте Христа.

Народження Христа – велике свято! Бажаю благополуччя та миру Вашому дому! Живіть без сварок і бід! Бережи вас Бог!

Ми спеціально обрали для вас привітання, які підійдуть, як для виступу перед компанією друзів, так і для особистого спілкування. До речі, ці короткі побажання так само чудово підійдуть для хлопця і дівчини.

Я хочу привітати тебе з Різдвом! Це свято несе в собі диво, відгомони якого кожен дорослий відчуває навіть у свідомому віці. Нехай новорічні гірлянди і запах мандаринів порадують тебе і в це свято! І нехай чарівна Різдвяна ніч подарує тобі все, про що ти мріяв і мрієш в даний час! Здоров’я і щастя, гарного Різдва!

Back to Top