Щиросердечні привітання з Великоднем своїми словами

Христос Воскрес, пишу я вам і побажаю благодаті зійшла з небес! Ісус подарував нам безгрішну вічне життя. Бажаю вам радіти їй разом зі своєю другою половинкою, дітками та батьками. Несамовитого щастя, вічної любові і до Великодня, і в інші дні.

Христос Воскрес! З добрим святом Пасхи. Нехай в життя твою постукає світле щастя, нехай для душі цей день відкриє врата радості. Бажаю всього доброго і хорошого, бажаю світлих думок і великодушних вчинків, бажаю істинної любові і Божого благословення на благополучну довге життя.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати, щоб серце і душа зберігали міцну віру і добру надію, щоб Бог дарував своє благословення і світлу благодать.

Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

Привітання з Великоднем у прозі

Привітати з Великоднем українською мовою

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

Вітаю зі світлим святом – Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях – ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!

Нехай Великдень принесе в будинок не тільки святкові паски, а й укоренити традиційний для нас дух святкового привітності. У цей день небажаних гостей не буває – тому вже збираюся, чекай!

Поздоровляю з Пасхою, Христос Воскрес! Щиро бажаю вам добробуту, серцевого спокою, радості і щастя! Нехай віра зміцнитися і допоможе подолати будь-які складнощі, а всі ваші молитви знайдуть свій відгук!

Вітаємо Вас з радісним і світлим весняним святом оновлення, з Великоднем! Нехай в цей святий день Ваше серце буде відкрито Богу, нехай прийдуть в Вашу душу гармонія і тепло. Бажаємо, щоб Ваш будинок наповнився затишком, дзвінким сміхом, щоб тільки добрі вісті приходили сьогодні в Вашу сім’ю, будьте здорові і благополучні.

Нехай світла Пасха принесе багато добра, море сонячних миттєвостей і сотні приводів променистопосміхнутися! Бажаю, щоб кожну мить було наповнене щастям і любов’ю! Нехай Господь в цей чудовий свято пошле своє благословення!

Back to Top