Зворушливі привітання з Пасхою українською мовою

Нехай світла Пасха принесе багато добра, море сонячних миттєвостей і сотні приводів променистопосміхнутися! Бажаю, щоб кожну мить було наповнене щастям і любов’ю! Нехай Господь в цей чудовий свято пошле своє благословення!

Нехай від весняного повітря, наповненого ароматом свіжих пасок, у вас закрутиться голова від щастя. Нехай дзвін у Світлу Пасху змусить вас тепло посміхнутися, подивитися на небо і подякувати Отця, Сина і Святого духа, в молитві, за радість існування на цій планеті і за можливість бути причетними до світла і добра. Христос Воскрес!

Воскресіння Господа Ісуса Христа – чудо, значення якого неможливо переоцінити. Ця подія Вселенського масштабу, яке врятувало все людство від мук пекла. Так радіймо тому, що Бог дав нам можливість не тільки погостювати на цій тлінній Землі, але жити вічно без хвороб і печалі.

З святим святом Пасхи хочу привітати всіх рідних і близьких, і побажати любити, прощати, цінувати і жертвувати собою заради інших.

Христос Воскрес! Вітаємо всіх православних зі святом! Бажаємо всім миру, злагоди і процвітання! Хай у кожному домі завжди буде свято, спокій і радість. Здоров’я міцного вам і щастя сімейного.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Христос Воскрес! Вітаю від усього свого полум’яного сердечка з Великоднем! Бажаю миру, гармонії і злагоди навколо і всередині тебе! Нехай кожен твій деньок буде наповнений небесним світлом, роблячи їх яскравими, добрими і світлими!

Ароматом свіжого паски, цілющим і милостивим дзвоном дзвонів, ясним світлом нехай наповниться будинок ваш в це велике свято. Миру сім’ї вашої, здоров’я і міцності духу, непорушною віри. Христос Воскрес! Вітаємо з Великоднем.

Back to Top