Зворушливі привітання з Великоднем українською

У світле свято Великодня бажаємо Вам миру, добра, благополуччя Вашим родинам. нехайВас супроводжує всюди Боже благословення і удача.

Вітаю зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай цей день стане початком твоїх нових добрих звершень, християнських подвигів і перемог. Христос Воскрес!

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням. Світла і добра, благоденства і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким. Христос Воскресе!

У настільки праведний, райдужний і променистий день бажаю не менш легкого, радісного і променистого настрою! Нехай Великдень сколихне в оточуючих тебе людей все найкраще, добре і хороше! А тобі подарує почуття захоплення, захвату і радості! Зі святом!

Настав велике свято – Великдень! Я бажаю тобі, щоб це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав тобі хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскрес!

Сердечно і молитовно вітаю Вас і Ваших близьких з Пасхою Христовою – великим днем, що має назву Церквою «Святом Свят і Торжеством з Торжеств»! Щиро бажаю поновлення духовних і тілесних сил, довголіття і допомоги Воскреслого Спасителя! І нехай Христос завжди перебуває в Вашому серці Вірою, Надією та Любов’ю, множачи добрі справи та починання! Христос Воскресе!

Великдень називають головним святом в році … Якби не було його – були б безглузді всі інші свята. Тому я бажаю, щоб цей Великий день приніс тобі впевненість в своїх силах, в завтрашньому дні і влив в тебе нові сили. І нехай ці сили донесуть тебе до твоїх цілей, а боже благословення буде тобі вірним супутником, оберігає від сумнівів, перешкод і тривог.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

У свято Світлого Великодня хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних і вірних друзів.

Back to Top