Кращі привітання з Водохрещем простими словами

Бажаю, щоб у вашому серці спалахнуло вогник добра, а ваше життя стало світліше, щасливіше і благополучніше. З Хрещенням Господа!

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю наважитися зануритися в иордань і пізнати святе просвітлення! Миру, добра і любові вашій хаті!

Вода Свята сили додасть всім сьогодні! Поспішай швидше зануритися в ополонку, запасись здоров’ям на рік! З Хрещенням Господнім тебе, нехай все буде в тебе добре, благодаті тобі і щастя!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з головою зануритися в світ чистих думок і добрих витівок. Нехай засяє твій світ щастям, а душа надією, нехай благодать буде в житті і насолода радості на серці.

Бажаю в святі Водохресні морози зміцніти настільки, щоб виконати все задумане і здавалося нереальним, досягти неймовірного успіху в розпочатій справі і бути просто щасливою людиною, що має все.

Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

Вітаю вас з чудовим святом Водохреща! Нехай в цей день вас чекає тільки найкраще, адже таке свято покликаний дарувати хорошим людям благодать і надію на краще! Нехай везіння і щастя завжди присутні у вашому житті, а ті, кого ви любите і поважаєте, ніколи не покидають вас!

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

В Хрещення святою водою вмивається планета і ангели співають світлу пісню. Нехай біди ваші з джерельною водою підуть у небуття, життя рівно тече і буде наповнена душевним світлом, зігріта теплом любові. Благополуччя, щастя оселяться в будинку, з волі небес Дух Святий не покине ваші серця!

З Хрещенням Господнім я вас всіх вітаю і бажаю бути вдячними, свідомими, праведними і правильними, справедливими і смиренними!

Back to Top