Красиві привітання з Великоднем

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Ароматом свіжого паски, цілющим і милостивим дзвоном дзвонів, ясним світлом нехай наповниться будинок ваш в це велике свято. Миру сім’ї вашої, здоров’я і міцності духу, непорушною віри. Христос Воскрес! Вітаємо з Великоднем.

Сьогодні до нас прийшов велике свято – Пасха Господня! І вам я бажаю, щоб збувалися всі ваші найзаповітніші мрії, щоб всі благі починання і прагнення були доведені до кінця, щастя вам, здоров’я і великої любові!

Різнобарвні яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість вітання, а й знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.

З Великоднем вітаю! Відсутність тривог, занепокоєнь, страхів, сумнівів, побоювань і скорботи, а замість них благополуччя, удачу, блаженство, достаток матеріальний і духовний нехай принесе тобі цей ясновельможний православне свято!

В цей великий православне свято дозвольте побажати вам чистих і щирих емоцій, які роблять людей і світ яскравішим, красивішим, радісніше. Посміхайтеся, йдіть назустріч новому, вірте і прощайте, любите і дозвольте іншим любити вас. Зі святом!

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою та щиро бажаю відчути великий приплив не тільки сил, але і доброго прагнення, відчути велику радість і започаткувати світлою і добродійною життя. Нехай будуть здорові всі твої близькі, нехай в твоєму серці завжди горить вогник любові і надії, нехай допомагає всього в житті домогтися міцна віра і підтримка рідних.

Поздоровляю з Пасхою, Христос Воскрес! Щиро бажаю вам добробуту, серцевого спокою, радості і щастя! Нехай віра зміцнитися і допоможе подолати будь-які складнощі, а всі ваші молитви знайдуть свій відгук!

Back to Top