Красиві привітання з Великоднем

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Вітаю з паскою! У цей світлий, добрий, дзвінкий свято – бажаю всім море любові, родинного єднання, духовного зростання і відчутного щастя. Будьте відкриті вірі і її очищувальну силу. Бережіть рідних і близьких і живіть у мирі, повному благополуччя, розуміння і привітності!

Настав один з найсвітліших і довгоочікуваних днів для всього православного світу – свято Світлої Пасхи Христової! Нехай же цей день творить чудеса, дарує вам здоров’я, натхнення, душевне тепло, турботу близьких і любов! Нехай Господь буде з вами завжди!

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітання з Великоднем українською мовою

Поздоровляю з Пасхою великої! Нехай наш Господь очищає вашу душу і не дає оселитися в ній заздрості, злості і ненависті. Нехай ваша віра одухотворяє вас, приносить радість і умиротворення. Ставайте з кожним днем ​​лише добрішими і миролюбні. І нехай ваше серце ніколи не турбують образи і печалі.

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався теплом і затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Я вітаю тебе з Воскресінням Господнім. Нехай Він тебе обдарує своєю ласкою, захистить від усіх негараздів, і дасть тобі сил на досягнення задуманого на цілий рік. Бажаю смачного паски і нехай завжди яскраво горить твоєму житті тонка свіча! Христос Воскрес!

Світле свято Воскресіння Христового. Проведіть цей день з чистими і правильними думками в колі рідних і близьких. Нехай він принесе з собою радість, благодать, везіння і здоров’я. Нехай береже вас Господь від усякого лиха і негод.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Зустрічайте Великдень! Проведіть це свято весело і незабутньо, в колі рідних і близьких людей. Нехай радіє душа, а життя завжди прикрашають нотки добра, позитиву і благополуччя!

Back to Top