Найкращі привітання з Водохрещем

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю водою священної змити всі хвороби, біди і розчарування. Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай в житті буде мир, любов і радість.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай на Ваш стіл завжди буде сповнений страв, здоров’я буде міцним, як хрещенські морози, рідні та близькі поруч, а один вірним. Нехай ніякі негаразди і труднощі на шляху не лякають, а лише загартовують характер, зміцнюють силу і віру. Хочу побажати, щоб в будинку завжди був затишок і благодать, щоб довгоочікувані гості приходили, а недоброзичливці не знали туди дороги. Зі святом!

Цей день не простий, але доленосний. І начебто звичайний, але світлий і святковий. Нехай морози відступлять, а весна дасть про себе знати тонким ароматом, ледь помітним. Але таким радісним, адже сьогодні Господь був хрещений, а віра його полилася на нас потоком, лавиною, світлом радості і душевного спокою. З Хрещенням, нехай Бог буде у вас в душі і серці.

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

З Хрещенням! Бажаю відпустити всі образи і почати життя з нового аркуша. Міцного здоров’я, неземного щастя і оптимізму.

Хрещення шанують так само, як Різдво Христове. Відзначають його особливими молитвами, святою водою і купанням в священних купелях. У цей чудовий день бажаю вам душевної гармонії, збереження віри і дотримання засад. Миру і добра вам!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю змити разом з себе і гріхи, і недуги, в молитві своїй стати добрішою і покірно. І нехай Господь винагородить тебе новими силами за твоє милосердя, за твоє покаяння. Бажаю радісним і щасливим життя з чистою любов’ю і світлою надією.

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Back to Top