Оригінальні Різдвяні привітання своїми словами

Оригінальні Різдвяні привітання своїми словами

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів Різдвяних привітань і зробити день дорогої людини, ще краще.

Улюблений, бажаю тобі завжди мати таку силою, щоб підкорювати будь-які горизонти. Ти найцінніше в моєму житті, і я буду щаслива, лише від однієї твоєї посмішки, від теплого погляду, від турботливого слова. Нехай не вичерпається в душі енергія любові і радості, з Різдвом!

Вітаю наш дружний згуртований колектив! У Різдво бажаю всім безмежного щастя, шаленого успіху в справах, гідного заробітку і необмежених сил для реалізації своїх планів. Нехай вас очікують лише тріумф і перемоги. Але і не забувайте про хороший відпочинок і веселому проведення часу!

Ясно світить ялинка у тебе за віконцем, світле свято так і проситься в душу – з Новим роком! Вашому будинку бажаю я терпіння і розуміння. Нехай рідні люди, які далеко сьогодні наберуть твій номер або постукають в двері. Ангела Хоронителя на плечі. Мирного життя і духовного умиротворення.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю яскравого світла і тепла в душі, вірною благодаті в будинку і доброї удачі на життєвому шляху, чудесного щастя і згасає надії, міцного здоров’я і великої любові серця.

Нехай разом з Ісусом в твоєму житті народяться успіх, благополуччя, радість, щастя, любов, перспективи та натхнення! З Різдвом!

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

Дорогі товариші по службі! В цю чудову Різдво бажаю вам іскристих від щастя очей, відкритих для добрих справ сердець і чистої душі. Бажаю азарту і завзяття в роботі, натхнення та терпіння. Нехай можливості ваші будуть безмежні. Доходи перевищують бажання. Сімейний добробут примножується!

Від щирого серця вітаю вас з Різдвом Христовим! Це довгоочікуване свято всіх православних людей, які радіють звістці про те, що народився Ісус Христос. У це світле свято я хочу побажати всім вам миру, гармонії, натхненності і спокою в душі. Бажаю зустріти це світле свято з миром і добром, і саме тоді цей день, безсумнівно, принесе вам щастя і благополуччя. Нехай біди і тяготи життя ніколи не відвідають ваш будинок, нехай перебуває з вами тільки щастя і успіх. Дай Бог, вам міцного здоров’я душі і тіла. Бажаю, щоб вашими покровителями стали щастя і добробут. Різдво – найсвітліше і гарне свято, так нехай мир і спокій стануть вічними мешканцями вашого будинку. Нехай доля буде до вас прихильна, нехай сім’я буде щаслива і здорова, нехай Бог дарує вам мир і благодать! З Різдвом Христовим!

Back to Top