Різдвяні привітання українською мовою

Різдвяні привітання українською мовою

Іноді наші вітання, кажуть за нас більше і краще. Ви можете у нас обрати безліч варіантів гарних Різдвяних привітань українською і зробити день дорогої людини, ще краще.

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

Вітаю вас з Новим роком! Нехай сила цього свята допоможе придбати те, чого не вистачає, знайти те, що загубилося, і відкинути те, що не потрібно. Бажаю сімейного благополуччя, успіхів у роботі та в особистому житті і, звичайно, щоб на душі був спокій і блаженство. З Різдвом!

Сьогоднішнє свято – символ перемоги добра над злом, провісник радості і щастя. Бажаю вам, щоб світло Віфлеємської зірки наповнив життя любов’ю, миром і благополуччям.

З Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Різдвяний Ангел завжди оберігав Вас, приносив у Ваше життя лише щастя і добро. У родині бажаємо мудрості, терпіння, спокою, взаєморозуміння.

В добре свято Різдва бажаю завжди залишатися людиною міцної віри, світлої надії, парного праці, щирої любові, гідного поваги і великого щастя.

Подруженько улюблена, з Різдвом тебе! Нехай це свято навіє щастя в твою душу і вселить світлу надію. Дорога моя, бажаю різдвяної казки і доброго дива, яскравого світла і теплоти рідних сердець, величі любові, миру і благодаті!

Бажаю, щоб у кожній православній родині з приходом сонця зародилися віра, надія і любов. Нехай Боже світло, тепло і благодать освітять кожну родину і кожну людину, нехай чудеса і чари перетворять ваше життя, даруючи мир і удачу. Бажаю, щоб різдвяне щастя знайшла кожна частинка вашого серця, щоб душевний спокій панував постійно.

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім’ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай твій шлях по життю буде довгим і добрим, нехай твоя віра і любов допомагають тобі триматися вірного курсу. Бажаю міцного здоров’я, міцного характеру, але щедрої душі і м’якого серця. І нехай це Різдво хуртовиною замете всі невдачі.

Back to Top