Привітання з Яблучним Спасом українською

Сьогодні в нашій країні відзначають чудове свято – Яблучний спас, який можна називати ще і Преображення Господнє. Природа починає перетворюватися, тому що літо змінюється восени, а потім слід ще й зима. Проведіть цей день з користю для себе і для своїх близьких, а найкраще буде, якщо ви спече смачний пиріг з освячених яблук, щоб зібрати всіх за одним святковим столом. Нехай ваш урожай з яблук буде рясним, тому що це буде означати, що Господь благословляє вас. Хочу побажати вам ще й міцного здоров’я, тому що воно ніколи не буває зайвим. Благополуччя вашої сім’ї, взаєморозуміння і любові. Бажаю вам тепла і радості. Нехай холоду вас не лякають, бо яблучка допоможуть вам підняти ваш імунітет. Нехай запах стиглих яблук радує вас і підбадьорює в цей чудовий день.

Солодких стиглих яблучок! Гарного врожаю, щоб завжди було що поставити на стіл! Нехай буде багатство і процвітання! Нехай в душі буде спокій і світле тепло! Нехай серпня принесе теплу осінь і ласкаву зиму!

Вітаю від душі і серця зі світлим довгоочікуваним святом Преображення Господнього! Бажаю тобі, щоб життя текло спокійною красивою річкою, її оточували берега радості і щастя, доброти і взаємодопомоги, щирих посмішок і підтримки.

Хочу привітати вас з одним з найбільш чудових свят, який називається одним цікавим чином – Яблучний спас. Звичайно, символом даного свята є яблука, тому буде непогано, якщо ви сьогодні будете вживати в їжу освячені яблука. Це хороша прикмета, так що вам варто дотримуватися її. Я хочу побажати вам міцного здоров’я і щастя в вашій родині. В такий чудовийі світлий святковий день ви повинні думати тільки про хороше, а ще краще буде, якщо ви проведете цей день зі своїми рідними та близькими. Вітаю вас ще з початком осені, так як саме Яблучний спас означає наступ сезону, що настає за влітку. Хочу побажати вам благополуччя і всього самого світлого. Сьогодні ваші думки повинні бути спрямовані в хороше русло, тому що в таке світле свято думати про погане – грішно.

З усіх боків чути чудовий передзвін дзвонів. Всі православні з радістю йдуть до церкви, щоб помолитися про здоров’я, щастя, мир. Сьогодні велике свято – Преображення Господнє. Ми вітаємо всіх християн зі славним святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, радості і величезною удачі. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник тепла і щедрості. Будьте милосердні до ближніх. Робіть людям добро, і воно обов’язково повернеться до вас з ториця. Нехай птах щастя часто відвідує ваші будинки.

Back to Top