Зворушливі привітання з Різдвом українською

Улюблена моя і неповторна, найбажаніша і чудова жінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю щасливих хвилин життя і незгасного світла нашої любові, добрих надій і світлою благодаті. Нехай це свято запалить на небі твою зірку удачі, нехай Різдво збере найближчих і дорогих тобі людей!

Нехай посмішки будуть наповнювати світ навколо, добрі слова долітають і пестять слух. З Різдвом Христовим вітаю!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру, доброти і щастя. Бажаю радості, відваги серця і любові. Бажаю, щоб в це світле свято життя стало казкою з прекрасними мріями з дитинства, з міцними обіймами близьких людей.

У цей чудовий Різдвяний вечір, коли вся наша сім’я зібралася за святковим столом, я хочу побажати всім відчути в душі божественне світло і теплоту.

Вітаю Вас зі Світлим святом Різдва Христового. Нехай у Вашому домі панує достаток і затишок, в родині буде мир і спокій. Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч, а Ви будете щасливі і здорові.

У Різдво прийнято збиратися всією сім’єю за столом, вітати один одного і загадувати бажання. Я хочу привітати всю свою родину, яка сидить за цим святковим столом. Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом і бажаю тобі ніколи не сумувати і не хворіти. Ти повинна весь час посміхатися, тому що тобі йде посмішка. Татко, тобі я хочу побажати терпіння і удачі, яка дуже необхідна в твоїй роботі. І старайся більше часу проводити з нами. Своєму братику я хочу побажати успіхів у навчанні, яка іноді може приємною, дорогий. Бабусі і дідуся я хочу побажати міцного здоров’я і довгих років життя. Ви ще повинні поняньчити правнуків своїх. Я вас всіх дуже люблю! Хочу, щоб всі ваші бажання і мрії здійснилися.

З Новим роком і Різдвом вітаю! Дуже щиро бажаю веселих свят і неповторних емоцій, новорічного настрою і різдвяних чудес, будьте добрими душею і щирими. Бажаю вічної любові і успіхів на роботі і в сім’ї.

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю чесних слів і добрих вчинків в житті, щирої радості і вірного щастя в душі, світлої надії і одкровення в серце.

Хочу, щоб в Новий рік і Різдво в Ваших серцях панувало свято! Будинки переповнялися від любові і щастя! Щоб обходило стороною негоду! Щоб щастило із завидною постійністю! Діти приносили тільки гордість і успіхи! І щоб несли Ви гордо життя всієї обладунки!

Різдво – дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров’я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!

Back to Top