Зворушливі привітання з Різдвом українською

У цей святковий Різдвяний вечір, коли всі сім’ї збираються за святковим столом, хочу побажати добра і світла, тепла і благополуччя всім. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров’я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам’ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.

З Різдвом Христовим! Нехай у вас буде все добре, близькі і рідні люди будуть поруч, а душевний спокій не покине вас!

Вітаю з одним з найбільших і чудових християнських свят – Різдвом! Бажаю зустріти цей день у колі близьких і рідних людей, поділитися душевним теплом, радістю і веселим настроєм. Нехай Ваш будинок буде сповнений достатку, любові, веселощів, милосердя і смирення. Бажаю, щоб Господь чув Ваші щирі молитви і допомагав у всіх справах!

Привітати з Різдвом

Привітати з Різдвом своїми словами

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Я вітаю тебе, моя улюблена старша сестра з Різдвом! Цього року ти покинеш наш будинок, тому що виходиш заміж, тому я хочу в першу чергу привітати тебе. Я тобі бажаю щастя з чоловіком і удачі у всьому. Не бійся змін, тому що вони тільки на благо тобі. Ви – чудова пара, тому я впевнена, що у вас все буде так, як ви хочете. Бажаю вам благополуччя, взаєморозуміння і гармонії. З Божою допомогою ви досягнете всього, чого хочете. Я тебе дуже люблю, сестричка, і буду сумувати за тобою. Я хочу, щоб всі твої мрії і бажання здійснилися, а ідеї реалізувалися. Звичайно, в першу чергу ідеї з приводу весілля, тому що вони у тебе грандіозні. Зі святом тебе, дорога! Знай, що ми всі тебе підтримуємо і чекаємо в гості!

Мила сестра, з Різдвом тебе. Нехай в цей щедрий свято виповниться заповітне бажання і світла надія, нехай щастям і веселою атмосферою буде повна хата, хай снігу хрест і яскраве мерехтіння зірок подарують чарівні відчуття і чудовий настрій, нехай в це свято згадаються дитячі мрії і добрі традиції.

Back to Top