Зворушливі привітання з Водохрещем до сліз

Вітаю вас від щирого серця з Хрещенням Господнім! Чого вам побажати? Нехай ваша любов гріє рідних людей, ваша усмішка вселяє, що все буде добре, а з ваших вуст не буде чутно сумних або грубих слів. Нехай радість життя стане вашою королевою, а успіх – королем! Нехай повз проходять плітки, заздрість і нерозуміння!

Щиро вітаю з Господнім Хрещенням! Бажаю бачити добрі знаки понад і дотримуватися їх і покликом своєї совісті. Нехай добро і благодать живуть в твоїй душі, а серце буде повно тепла і ніжності. Даруй своє тепло близьким і коханим людям, адже це найважливіше!

У празник Господнього Хрещення від щирого серця бажаю дихати вільно щастя, перейнятися світлою надією і щирою любов’ю, спрямуватися до благим діянням і гармонії почуттів. Бажаю, щоб свята вода змила з життя все негоди і біди, щоб її краплі подарували віру в чудо і дозволили зустрічати добрі світанки.

З Хрещенням! Бажаю бути здоровим, молодим, активним, частіше загартовуватися і не побоюватися застуди. Нехай хрещенські холоду вбережуть тебе від усякої хвороби, дарують радість і тепло.

Сьогодні велике свято – Хрещення! Щиро бажаю тільки щастя, радості та гарного настрою. Помолися Богу і попроси у нього здоров’я для себе і рідних, і нехай віра міцніє з кожним днем.

Мамочка, нехай твій шлях завжди висвітлюють яскраві промені теплого сонечка. Я бажаю тобі, щоб завжди збувалися твої мрії і чули стане небо твоє молитви і прохання. Нехай випере свята вода твоє обличчя, щоб не було більше печалей і переживань. З Хрещенням Господнім!

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Вітаю тебе з великим православним святом і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові і щастя. І нехай на тебе буде завжди Боже благословення. Радості і світу тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Нехай прекрасний світлий свято Хрещення Господнє змиє всі печалі і принесе у Ваше життя все саме краще. Нехай подарує міцне здоров’я, нескінченне щастя і бажаний успіх, а головне, стане приводом для радісних подій в новому році.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Back to Top